CAUT FOTOGRAF! Dar…cand?

CAUT FOTOGRAF! Dar…cand?

CAUT FOTOGRAF! Dar...cand?

Caut fotograf pentru nunta mea! Dar…cand?

Momentele speciale se pregatesc cu atentie si nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarui cuplu!

AVEM NEVOIE DE FOTOGRAF! CAND IL CAUTAM?

De regula cei mai buni sunt contactati primii. Ei sunt o piesa foarte importanta in acest puzzle. Au experienta in acest domeniu si tot ei iti vor imortaliza momentele frumoase din ziua nuntii.

Fotograful trebuie contactat cu suficient timp inainte de eveniment pentru a putea beneficia de anumite avantaje: un pret avantajos, poti obtine o sedinta foto Save the Date (de obicei acest lucru este benefic de ambele parti) si disponibilitatea pentru data nuntii.

CONTRACTUL!

Este un document important! Creeaza drepturi si obligatii de ambele parti. Un fotograf cu responsabilitate inseamna sa va ofere contractul, factura si bonul fiscal daca achitati avansul in numerar.

Asigura-te ca cel cu care ai vorbit initial va fi prezent la nunta ta! Desigur exista si cazuri de forta majora, dar in momentul acela fotograful de nunta ales are obligatia de a rezolva situatia (moral vorbind) prin recomandarea altui fotograf care este cel putin la acelasi nivel din punct de vedere profesional.

Cu drag,

Viorel Bitca

Fotograf

%d blogeri au apreciat: