Despre mine

DESPRE MINE

Salutare! Sunt Viorel Bitca si sunt fotograf de nunta.

Pasionat de fotografia de eveniment. La inceput a fost o joaca (exact ca in copilarie) si incet, incet, a devenit o mare pasiune.

Nascut la Mangalia, pe malul Marii Negre, ador libertatea in exprimare si asta ma face sa vreau sa fotografiez fara sa fiu nevoit sa respect un tipar anume.

Cu timpul, am ajuns în Bucuresti, si asta m-a ajutat sa urmez o scoala de prestigiu in domeniul fotografiei.

Am cochetat cu latura artistica de mic, am luat lectii de pian, lectii de canto si am jucat in piese de  teatru. Intr-un final pot spune ca m-a gasit pasiunea si nu am fost nevoit sa o caut.

La nasterea primului prunc, am achizitionat primul aparat foto. Acesta mi-a permis sa fac „mai mult” decat doar sa apas pe un buton. Atunci am experimentat primele setari. Am simtind nevoia aprofundare, am inceput sa caut informatii de peste tot in mediul online si nu numai. Informatiile nu erau structurate  pentru a putea asimila coerent tot ceea ce descopeream. Cu timpul, am hotarat sa urmez cursurile scolii de fotografie  NEW AGE PHOTOGRAPHY. Am facut acest lucru pentru ca nimic nu se face „dupa ureche” si sa iasa si foarte bine.

DE CE FOTOGRAFIA DE EVENIMENT?

E simplu: ACCEPT PROVOCARILE!

Fiecare om este diferit, deci nu ai cum sa folosesti un „sablon” in fotografia de portret. Fotografia de portret reprezinta peste 70% din fotografia de eveniment. In aceasta situatie abordarea unui evenimet privat (nunta, botez, cununie civila sau aniversare) este diferita.

Pentru fiecare eveniment (nunta, botez, etc) trebuie sa acorzi maxima atentie expresiilor si posturilor celor ce participa. Orice gest de tandrete, fiecare privire, un zambet, o lacrima sunt elemente cheie in cadrul fotografiei cu subiect uman.           

Legata de fotografia de eveniment este si sesiunea foto Trash the Dress. Pentru mire si mireasa, aceasta are loc intr-un cadru relaxant, fara stres si cu multa sinceritate.

Ador lumina naturala si incerc pe cat posibil sa fiu atent la emotia surprinsa. Incerc sa las atmosfera naturala, aceasta fiind cadrul care imbraca si dezvolta povestea.

As spune ca sunt fotograf profesionist, dar cat traim invatam. Pot spune cu mana pe inima, ca toate informatiile dobandite si experienta acumulata imi dau increderea de care am nevoie sa povestesc evenimentul! Intentionat nu am spus „un eveniment” pentru ca nu este orice eveniment, ESTE EVENIMENTUL VOSTRU! Cu atat mai mult cu cat aceste evenimente sunt unice in viata fiecarui om.

Dar…cel mai bine ne vedem la o cafea si povestim mai multe despre voi,despre evenimentul vostru si despre ceea ce va doriti!

Cu drag,

Viorel Bitca

Fotograf

%d blogeri au apreciat: