FOTOGRAFUL TAU DE NUNTA ESTE CEL MAI IMPORTANT INVITAT?

FOTOGRAFUL TAU DE NUNTA ESTE CEL MAI IMPORTANT INVITAT?

De ce un fotograf profesionist de nunta este o investitie buna? Nunta ta ii ofera posibilitatea de a imortaliza o multitudine de amintiri placute prin fotografiile facute, care la randul lor vor povesti pentru tine in anii urmatori. Ele nu sunt imagini de cuplu! Emotia se va transmite la randul ei cu fiecare generatie care le va privi.  

            Cand consumi atatea resurse pentru organizarea nuntii, stiind ca te casatoresti cu dragostea vietii tale, sigur vei dori ca aceste fotografii sa fie pe masura!

            Eu, Viorel Bitca, spun de ce este buna investitia intr-un fotograf profesionist decat intr-unul amator, asta daca doriti sa primiti fotografii de calitate.

FOTOGRAFUL TAU DE NUNTA ESTE CEL MAI IMPORTANT INVITAT?

AU EXPERIENTA IN FOTOGRAFIA DE NUNTA!

          Acest eveniment este unic, iar alegerea unui fotograf profesionist este optiunea cea mai buna comparativ cu un fotograf amator.

            La aceste evenimente, se mai ofera cate o ruda (un prieten invitat) sa se ocupe de surprinderea momentelor. Nefiind angajat in baza unui contract, si luat de valul distractiei, este posibil sa renunte la fotografiat.

            Exista fotografi pentru toata lumea. Tot ceea ce trebuie, este sa stii ce vrei! Un profesionist care va surprinde emotia si va scoate in valoare evenimentul? Un fotograf care nu face altceva decat sa apese pe un buton? Fotografii fara nici un aport artistic?

            Fotograful profesionist va stii sa destinda si sa relaxeze invitatii. Acesta o va face la momentul fotografierii (pentru un  cadru macar), in limita timpului disponibil. Atentia maxima a fotografului, se va indreapta catre zona de actiune.

EI NU POZEAZA OAMENI!

            Ziua nuntii va trece foarte repede. Invitatii nu vor fi atenti la amanuntele evenimentului. Cu ajutorul unui profesionist in fotografia de nunta, veti avea  nu doar fotografii cu intamplari de care nu va amintiti, ci si cu detaliile ce v-au facut ziua UNICA!

Cu drag,

Viorel Bitca

Fotograf

%d blogeri au apreciat: