PHOTOBOOK sau ALBUM FOTO?

Care este diferenta?

Alegerea formatului potrivit este primul pas in crearea de amintiri pretioase. Pentru a va ajuta sa gasiti cel mai bun produs pentru dvs. – photobook sau album foto – am conceput un ghid util mai jos.

Indiferent daca sunteti un cuplu proaspat casatorit care doreste sa aleaga felul in care isi va pastra amintirile de nunta sau poate sunteti un fotograf care doreste sa explice clientilor linia de produse, acest ghid va poate ajuta sa faceti alegerea corecta intre albumul foto si photobook.

Tehnologia actuala ofera o varietate de optiuni pentru pastrarea fotografiilor. De la albume cu coperti moi si catifelate la albume cu coperti cartonate. Astazi, vom oferi o prezentare generala a diferentei dintre cele doua tipuri de albume.

album foto

In ultimii ani, preferintele oamenilor pentru albumele de nunta traditionale si photobook-uri personalizate par sa se fi schimbat. Aceasta schimbare a determinat multi fotografi si companii care ofera solutii foto sa puna o intrebare: „Ce ii face pe miri sa prefere photobook-urile

mai degraba decât albumele foto traditionale?” Sa exploram elementele fiecarui element si cele doua alternative de album foto si diferenta dintre ele.

In ultimii ani, preferintele oamenilor pentru albumele de nunta traditionale si photobook-uri personalizate par sa se fi schimbat. Aceasta schimbare a determinat multi fotografi si companii care ofera solutii foto sa puna o intrebare: „Ce ii face pe miri sa prefere photobook-urile mai degraba decât albumele foto traditionale?” Sa exploram elementele fiecarui element si cele doua alternative de album foto si diferenta dintre ele.

Acum exista multe modalitati de a pastra momentele de neuitat. Cand vine vorba de amintiri tangibile, albumele foto si photobook-urile sunt cele mai populare. Cu toate acestea, exista trei diferente principale intre albumele foto si photobook-uri.

Este important sa stii ce platesti de fapt, si aceasta este o detaliere a photobook-urilor si a albumelor.

Fotografia surprinde momentele pretioase ale nuntii generatiilor viitoare.

In mod traditional, albumele de nunta au fost intotdeauna una dintre cele mai pretioase amintiri ale acelei memorabile zile. Astazi, tehnologia digitala ofera mirilor o varietate de noi optiuni pentru pastrarea amintirilor de nunta, de la fisiere digitale netiparite stocate in cloud pana la albume foto traditionale pregatite de fotografi profesionisti .Desi majoritatea albumelor ofera modalitati de a salva si de a partaja imagini din ziua nuntii, aceste alegeri cu siguranta nu sunt usoare.

Rezultatele unui sondaj sunt foarte interesante. Dintre cele 45 de mirese chestionate, 29 fie nu erau sigure daca stiu diferenta dintre albumele de nunta si albumele foto, fie nu stiau deloc diferenta. Acest lucru este perfect logic. Mirii, de obicei primesc informatii si se documenteaza despre aceste lucruri, pentru prima data, in perioada de pregatire a nuntii.

photobook

Astazi, in piata, exista doua metode principale de pastrare a fotografiilor de nunta. Principala diferenta (dar nu singura) dintre ele este tehnologia si hartia folosita pentru a le imprima. Desi photobook-ul (modelul pe care il cumparati online) este tiparit pe hartie obisnuita (fata-verso) de catre o imprimanta digitala, procesul este foarte asemanator cu tiparirea unei brosuri comerciale,

in timp ce un album foto de nunta este realizat printr-un un proces diferit de printare. Este imprimat pe hartie foto.

Acum, desi aceasta este principala diferenta intre cele doua albume de nunta, exista multe alte sub-diferente. De exemplu, puteti utiliza hartie foto profesionala sau hartie foto obisnuita. Tipul si procesul de legare si materialele utilizate sunt, de asemenea, foarte diferite. De exemplu, albumele sunt de obicei legate pe huse de piele cu o maiestrie manuala precisa.

La fel ca orice lucru din viata, diferentele de calitate pot duce la diferente de preturi, astfel incat pretul in sine poate oferi o baza pentru luarea unor decizii intelepte.

Care este diferenta dintre photobook si albumul foto?

%d blogeri au apreciat: