Botez

Fotograf de botez – Viorel Bitca

Botezul este unul dintre cele mai importante si emotionante evenimente al oricarei familii. Este ZIUA CEA MARE cand cel mic primeste numele si ingerul sau protector. El il va proteja toata viata. Taina  Botezului este considerata o ceremonie importanta la care nou-nascutul primește Harul lui Dumnezeu.

In ziua de azi, multe familii merg la biserica pentru ceremonia de Botez. Romania este considerata  pastratoare a traditiilor ortodoxe. Slujba Botezului si un fotograf profesionist de botez se vor vedea in momentele ceremoniei pana la cele mai mici detalii. Datorita acestui fapt va veti aminti despre acest eveniment in orice moment ca si cum s-ar fi intamplat chiar ieri.

TRADITII CRESTINE IN ROMANIA FOTOGRAF DE BOTEZ | BOTEZ IN BUCURESTI

Taina Botezului in oricare dintre bisericile romanesti are loc respectand traditiile crestine onorate de timp. Plin de frumos si emotie, acest moment, care iti atinge inima, este mostenirea cea mai de pret a familiei. Fotograful de botez reda in imagini intreaga ceremonie pana la micile detalii, pentru a va aminti mereu de acest eveniment. Este ZIUA IMPORTANTA din viata copilului vostru, reprezentand inceputul vieții sale spirituale in credinta adevarata.

Aceasta zi este o adevarata sarbatoare la care sunt invitati o multime de oaspeti. Botezul este un eveniment memorabil pentru parintii si rudele bebelusului. Obisnuim sa sarbatorim Botezul intr-un cadru festiv si deosebit. Un fotograf de botez invitat la aceasta sarbatoare ajuta la captarea fiecarui moment al acestui eveniment de viata interesant.

Botezul are cateva traditii. Pregatirea lui incepe cu mult timp inainte. Fericitii parinti anunta nasii de venirea pe lume a celui mai mic membru al familiei. Atunci, se iau in calcul biserica la care va avea loc botezul, dar si locul in care vor sarbatorii cu toti invitatii.

Cand se fotografiaza in biserica trebuie sa ti cont de mai multi factori! Lumina din interior joaca un rol important! Un fotograf profesionist de botez stie care sunt etapele si nu poate fi luat prin surprindere usor. El stie care sunt detaliile importante care dau contur povestii.

MISIUNEA FOTOGRAFILOR LA CEREMONIA DE BOTEZ

Fotografia de botez reprezinta una dintre ramurile fotografiei de eveniment. Aceste evenimente sunt pline de sentimente profunde care ajung la inimile invitatilor care participa la slujba. Acestea duc la perfectionarea mea pentru a face fata tuturor provocarilor. Va pot oferi fotografii cu lumina gingasa. Se poate face o sedinta foto de familie inainte si dupa botez.

Va puteti pastra pentru totdeauna fiecare moment plin de emotie al acestei zile. Cadrele vor fi puternic emotionante si pline de puritate chiar si dupa trecerea timpului. Contactati-ma !   

%d blogeri au apreciat: