Nunta

NUNTA

Teoretic, fotografia de nunta este fotografia ce surprinde actiunea din tipul nuntii. Cuprinde fotografii cu mirii inainte, in timpul si imediat dupa căsătorie. Tot fotografii de nunta sunt cele care ilustreaza desfasurarea nuntii si a receptiei.

Dupa mine, fotografia de nunta vorbeste despre pasiune și onoare. Este arta! Reprezinta sevaletul fotografului, pe care acesta contureaza cea mai importanta zi a mirilor. Aceasta este ziua la care viseaza orice domnisoara. Parintii spera sa vina aceasta zi, dar nu isi doresc sa vina curand. Este ziua in care tatii plang si mamele isi imbratiseaza cu emotie copii. Este o zi unica. Fotografiile sunt singura amintire.

Pentru o parte dintre fotografi este o afacere fotografia de nunta. Acestia nu pun pret pe arta sau pe partea emotionala a acesteia. Majoritatea fotografilor impartasesc acelasi raspuns: „este o activitate comerciala sau o modalitate excelenta de a castiga bani rapid cu putina investiție. In aceaste vremuri, pentru fotografi, este foarte usor sa cumperi o camera foto ieftina, sa obtii un site si ai plecat. Nu-i asa ca este uimitor cat de usor poti fii fotograf !? Informatiile in acest domeniu sunt foarte accesibile. Trebuie sa le folosim in mod responsabil si să fim sinceri unii cu ceilalti dar si cu noi insine.

Iubesc fotografia de nunta. Ador momentele neasteptate.

Cu drag,
Viorel Bitca
Fotograf

%d blogeri au apreciat: